Velkommen til min blog

Velkommen !

I Auxia Consulting vil jeg bruge min energi på at hjælpe virksomheder med så effektivt som muligt at forebygge at de bliver misbrugt til hvidvask. Hvidvask fylder stadig og bliver ved med at fylde rigtig meget i samfundsdebatten, i virksomhederne, både de finansielle og de ikke-finansielle og i retssalene. Desværre. Omfanget af den økonomiske kriminalitet er stor, selvom vi jo som land og danskere ikke synes, at vi er et land, hvor der generelt er meget økonomisk kriminalitet.

Jeg rådgiver også om andre områder, såsom revisors uafhængighed og kvalitetssikring for revisorer. Enkelte forhold om COVID19-kompensationsordninger af mere juridisk karakter vil jeg også bistå med.

Her på bloggen vil jeg fra tid til anden bringe forskellige emner op, som først og fremmest interesserer mig 🙂 Og så kan jeg forhåbentlig også formidle dem så også andre finder dem interessante.

Men først og fremmest: Velkommen til min blog og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med det hele 🙂

MVH

Lotte