Auxia Consulting
rådgiver virksomheder om
Hvidvaskloven og Revisorloven

Mission

Auxia Consultings mission er at gøre det komplekse lettere at bruge i praksis. 

Indehaver Lotte Andersen hjælper virksomheder med at implementere effektive procedurer for forebyggelse af hvidvask, den store samfundsmæssige opgave, som fortsat trækker opmærksomhed i og udenfor Danmark.  

Auxia Consulting bistår virksomheder med Hvidvaskloven og for revisorer også med kravene til uafhængighed og kvalitetsstyring.

"Jeg har altid blik for den praktiske anvendelse hos lige præcis din virksomhed, uanset hvilke regler, vi taler om, og uanset hvor komplekse, de måtte være", fremhæver Lotte Andersen.

Kontakt gerne Lotte for en dialog om, hvordan Auxia Consulting bedst kan hjælpe din virksomhed.

Baggrund

Auxia Consulting har mange års erfaring

Lotte Andersen er indehaver af Auxia Consulting. 

Lottes baggrund som cand.merc.aud og arbejdet som revisor har hun bredt ud til de mere juridiske sider af revisors arbejde end klassisk revision og udarbejdelse af regnskaber. 

Hun har samlet erfaring fra sin teoretiske faglige baggrund og arbejdet med lovgivning, både i Danmark og i EU-regi, hvor den røde tråd hele vejen har fokuseret på disse tre emner: 

  • Jura set fra revisorsiden: Juravinklen på revisors arbejde er for Lotte centreret omkring procedurer for forebyggelse af hvidvask, revisors uafhængighed og kvalitetsstyring. Omend det er vidt forskellige emner har de samme udgangspunkt, nemlig udarbejdelse og implementering af dansk og EU-lovgivning. Her kan Lotte hjælpe virksomheder med at forstå de komplekse regler og oversætte dem til praktisk anvendelse i hverdagen. 
     
  • Effektive processer: Uanset emnet og lovområdet er det vigtigste, at procedurerne er så effektive og gerne digitalt baserede, som reglerne for dem nu engang tillader. Når Auxia Consulting bistår virksomheder med implementering af regler, er det altid Lottes fokus, at procedurerne skal være effektive for lige præcis din virksomhed i praksis. 
     
  • Projektledelse: Projektledelse af ledere, medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere fylder altid meget og er en aktiv del af rådgivningen. Opgaven er sammen at finde fælles løsninger, uanset emnet og deltagere, og deres faglige baggrunde, og sikre, at alle føler sig inddraget i det færdige resultat.