Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Hvor vil I gerne have, at jeres virksomhed skal være om 3 år? 

Forretningsudvikling handler selvfølgelig om kunder. Ingen kunder – ingen forretning. Og samme for produkter: Ingen produkter – ingen omsætning. Det skal der naturligvis være styr på: Hvilke typer af kunder og produkter har I? Og hvilke vil I gerne have i fremtiden? 

Forretningsudvikling handler også om mange andre ting, nemlig om hele din virksomhed. Er din virksomhed effektiv? Som direktøren for det hele er I ansvarlige for hele virksomheden 360 grader rundt om den. Strategien, udvikling af nye løsninger, bæredygtighed, både klima og miljø, men også i virksomhedens ressourcer og økonomiske situation. Hvordan ser I fx på de nye digitale muligheder som ChatGPT? Noget at tage højde for i forhold til kunder-produkter-effektive løsninger? 

Auxia Consuling hjælper jer med at få et godt overblik over din virksomhed 360 grader. Og til ideer til gode planer for at udvikle den, så den stadig er relevant for fremtidens kunder. Det kan være i form af:

– Værktøjer til at fastlægge retningen for udviklingen af jeres virksomhed: Hvor I gerne vil have jeres virksomhed er om et halvt år, 1 år, 3 år?

– Input til at skabe et godt overblik over hele jeres virksomhed. 360 grader rundt om den. 

– Ideer til, hvordan I integrerer kontinuerlig forretningsudvikling i hverdagen.


Auxia Consultings arbejde med forretningsudvikling handler om hele virksomheden. Det vil sige 360 grader rundt om den. Og dermed Auxia360.

 

 

 

Skal vi tage en snak om mulighederne for forretningsudvikling af jeres virksomhed? 

Så kontakt mig gerne på tlf. 51 93 61 01 eller mail lotte@auxia.dk.