Fredagsinterview: Hvordan skaber man som kvinde et godt udtryk for sin virksomhed i en mandsdomineret branche?

Jeg er blevet interviewet til Revikurser.dk i deres serie om “Fredagsinterview”.

Her taler jeg om:

  • at starte som selvstændig konsulent,
  • risici for revisionsvirksomheder i forhold til jura. Disse overvejelser gælder ligesåvel andre brancher, fx bogholdere, kunstbranchen, advokater, ejendomsmælgere, de brancher, der ligesom revisorerne er omfattet af Hvidvaskloven.
  • Og hvordan det foregår rent praktisk, når jeg hjælper virksomhederne med implementering af Hvidvaskloven.

At starte som selvstændig på egen hånd er i sig selv en stor opgave. Alle, der gør det eller har prøvet det, ved, at der er mange timers arbejde og “ikke-tid” i at stå for det hele selv.

Mit fagområde med Hvidvaskloven er komplekst og omfattende, og er til en branche, hvor ledelserne i virksomhederne hovedsageligt består af mænd. Som nystartet kvinde med selvstændig virksomhed i en mandsdomineret branche er der et glasloft, som der er behov for at skubbe endnu mere til.

Artiklen her handler også om fremtiden i revisionsbranchen, hvor compliance er blevet og bliver en større del af hverdagen. Reglerne i hvidvaskloven bidrager klart til dette.

Læs interviewet her: Hvordan skaber man som kvinde et godt udtryk for sin virksomhed i en mandsdomineret branche? (revikurser.dk)

Vil du læse mere om Hvidvaskloven og Auxia Consultings arbejde med implementering af loven? Så se mere på denne side: Hvidvaskloven i historisk perspektiv (auxia.dk)