Auxilium (/auk’si.li.um/): At hjælpe, bistå, assistere.

Mission

Auxia Consulting hjælper med at gøre det komplekse lettere at bruge i praksis.

I Auxia Consulting hjælper jeg virksomheder i forskellige brancher med at implementere effektive procedurer for forebyggelse af hvidvask, den store samfundsmæssige opgave, som fortsat trækker meget opmærksomhed både i og udenfor Danmark.

Auxia Consulting bistår også på andre relaterede områder, hvor revisorer eller andre har et behov for bistand fra en revisor, der har blik for de juridiske vinkler af det daglige arbejde. Kontakt mig gerne for en dialog om, hvordan jeg i 'Auxia Consulting bedst kan hjælpe din virksomhed.

Baggrund

Lotte Andersen

Mit navn er Lotte Andersen og jeg er indehaver af Auxia Consulting.

Min baggrund som cand.merc.aud og arbejdet som revisor har jeg bredt ud til de mere juridiske sider af revisors arbejde end klassisk revision og udarbejdelse af regnskaber.

Jeg har i Auxia Consulting samlet min erfaring fra min teoretiske faglige baggrund og arbejdet med lovgivning, både i Danmark og i EU-regi, hvor den røde tråd hele vejen har fokuseret på disse tre emner:

  • Jura set fra revisorsiden: Juravinklen på revisors arbejde er for mig centreret omkring procedurer for forebyggelse af hvidvask, COVID19-kompensationsordninger og revisors uafhængighed. Omend vidt forskellige emner har de samme udgangspunkt, nemlig udarbejdelse og implementering af dansk og EU-lovgivning.. Her kan jeg hjælpe virksomheder med at forstå de komplekse regler og oversætte dem til praktisk anvendelse i hverdagen.

  • Effektive processer: Uanset emnet og lovområdet er det vigtigste, at procedurerne er så effektive og gerne digitalt baserede, som reglerne for dem nu engang tillader. Når jeg bistår virksomheder med implementering af regler, er det altid mit fokus, at procedurerne skal være effektive i praksis.
  • Projektledelse: Projektledelse af ledere, medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere fylder altid meget og er en aktiv del af min rådgivning i Auxia Consulting. Opgaven er sammen at finde fælles løsninger, uanset emnet og deltagere, og deres faglige baggrunde.